Despre blogul Perpetuum

Perpetuum este o companie nationala care importa si distribuie produse pentru amenajarile interioare: de la mocheta, covoare, parchet, linoleum, accesorii pardoseli (plinte si profile), gazon sintetic, pardoseli de exterior, la usi, perdele si draperii, lenjerii de pat si prosoape. Pe site-ul www.perpetuum.ro puteti vedea intreaga gama de produse.

Blogul Perpetuum isi propune sa aduca in fata dumneavoastra aspecte ale amenajarilor interioare care sa fie interesante, sa va dea o idee, sa va informeze despre un trend, sa va prezinte un tip de produs despre care e foarte posibil sa nu fi auzit inca. Ne propunem sa va fim de folos prin acest blog, sa va dam sfaturi utile. Totodata, caracterul interactiv al blogului ne permite sa primim si intrebarile sau sugestiile dumneavoastra, astfel putand imbunatati permanent articolele pentru a va lamuri cat mai bine asupra temelor tratate.

Noi suntem „echipa care face treaba sa mearga”, si abia asteptam sa va cunoastem! Va stam la dispozitie pentru orice nelamuriri si va invitam sa ne trimiteti sugestiile dumneavoastra!