Elho Pure – colectia de ghivece cu stil

Comapnia olandeza elho a inceput ca si afacere de familie acum mai bine de 50 de ani, iar specializarea lor este producerea din materiale sintetice a olariei si a accesoriilor conexe. Evoluand constant si suprinzand prin design, elho a ajuns lider european de piata si un furnizor de top pentru acest tip de produse.

Elho Pure - colectia de ghivece cu stil

 

Produsele elho aduc un plus estetic in orice ambianta. Fie ca e vorba de un birou, sufrageria de acasa sau gradina, toate beneficiaza instant de frumusetea si eleganta adusa de un ghiveci elho pure in care este pusa o floare deosebita. In plus, elho foloseste 40% materiale reciclate pentru realizarea prosuselor lor.

Inspiratie

Pentru colectia Pure, elho s-a inspirat din natura inconjuratoare cat si din arhitectura moderna. Realizate manual, produsele din aceasta colectie au urmatoarele proprietati:

  • rezistenta UV garantata pana la 10 ani
  • pretabile pentru interior si exterior
  • produse din materiale cu o greutate redusa
  • rezistente la inghet
  • realizate din materiale rezistente la socuri
  • eco friendly

 

Colectia Pure

Colectia cuprinde ghivece cu forme clasice, dar si modele cu forme rotunjite sau suprafete texturate si deosebit de elegante. In plus, in colectie au fost incluse ghivece cu led-uri ce aduc o lumina deosebita ambiantei in timpul serii pentru a te bucura mai mult de acest moment al zilei. Intensitatea luminii poate fi reglata usor cu ajutorul unui simplu buton.

 

Ghivecele cu led-uri sunt disponibile si pentru exterior. Modelul unic si design-ul rafinat poate lumina discret serile calde de vara de pe terasa, din gradina sau chiar din interior.

Elho Pure - colectia de ghivece cu stil

 

 

Modelele fara led ale colectiei surprind prin formele ce completeaza cu succes ambiantele moderne in care locuim sau lucram. Variind de la forme sferice, conice sau cubice, ghivecele Pure aduc acel ceva sofisticat ce scoate in evidenta intreg decorul.

Intreaga colectie elho Pure poate fi vazuta aici, iar pentru mai detalii legate de achizitionarea acestor ghivece ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

 

Tags: ,

Comments are closed.


Citește articolul precedent:
Covorul PVC Altro Aquarius - o inovatie pentru pardoseala
Covorul PVC Altro Aquarius – o inovatie pentru pardoseala

Atunci cand cerintele clientilor se intalnesc cu creativitatea producatorilor de pardoseala, rezulta produse cu adevarat inovative care schimba standardele in...

Închide