Pardoseli sport turnate si sisteme sport din PVC si parchet

Fiecare sport de performanta necesita un tip de pardoseala sport profesionala, creata special pentru dinamica activitatii practicate dar si pentru siguranta si performanta celor care o desfasoara.

In afara de gazonul sintetic sport, oferta Perpetuum cuprinde si diferite pardoseli sport profesionale de interior si exterior turnate de tip tartan, din covor PVC sau lemn stratificat. Toate aceste sisteme sport asigura un nivel optim de performanta, sporesc calitatea jocului si reduc riscul alunecarii si accidentarii.

Pardoselile sportive turnate de tip tartan (de interior si exterior) au fost concepute pentru a corespunde cerintelor tehnice in continua crestere:

Pardoseli sport turnate si sisteme sport din PVC si parchet

  • o suprafata stabila, chiar si in conditii extreme de temperatura
  • rezistenta la UV, umiditate si murdarire
  • suprafete nealunecoase, cu aderenta buna, permeabile sau impermeabile
  • strat de uzura rezistent la forte exterioare
  • o paleta larga de culori
  • garantie de pana la 5 ani

 

Pardoselile sportive de interior din lemn stratificat sunt recomandate, in primul rand, pentru salile de baschet si handbal. Ele au o durabilitate extrema, asigura o absorbtie foarte buna a socului, optimizeaza saritura mingii, asigura un confort acustic ridicat si sunt omologate FIBA si IHB.

Pardoseli sport turnate si sisteme sport din PVC si parchet

 

Pardoselile sportive de interior din PVC sunt recomandate pentru salile de sport si de fitness, studiourile de dans si balet. Ele au o durata de viata indelungata, rezistenta sporita la abraziune si o excelenta rezistenta la agenti de curatare chimici. Aceste pardoseli se intretin foarte usor, fara necesitate de lustruire, ceea ce reduce considerabil costurile de mentenanta.

Pardoseli sport turnate si sisteme sport din PVC si parchet

Daca inca sunteti nehotarati in alegerea unei pardoseli sportive ce se preteaza pentru activitatea practicata, puteti contacta specialistii Perpetuum prin formularul de contact aici pentru a va consulta in alegerea unei pardoseli sport potrivita.

 

Tags: , ,

Comments are closed.


Citește articolul precedent:
20160616_155314
Baza sportiva Cluj Napoca – Proiectele noastre

  Toamna aceasta, la Cluj a fost construit cel mai modern parc de sport si de agrement din tara.  ...

Închide